Om Microc.dk

Vandtæt Microcementpå eksisterende fliser

Vandtæt microcement fra Urban-Hald er vores valg af leverandør til vandtæt microcement i din bolig. Vi har udført en lang række projekter og opgaver  for både private og erhvervskunder, samt lavet løbende opfølgninger på særlige udsatte rum for optimering af påføringsteknik og holdbarheden. 

Hvis du vil afprøve en visualisering af vandtæt microcement og de mange farver i dit eget rum, kan du klikke på ovenstående link for inspiration.

MicroC DK vision er at skabe inspiration til anvendelse af MicroCement for både private og Erhverv, der er gennem længere tid i samarbejde med LBJ Danmark blevet testet og udviklet microcement til udendørs bordplader til Café borde, interiør til badmiljø og håndvaske i microcement og vi har en lang række øvrige ting under vejs. Vi har påbegyndt et upcycklings projekt, som består i samarbejde med håndværkere/vvs at indsamle forskelligt inventar som vi re-designer og coater med microcement. Du kan se udvalget af vores kommende upcyclede produkter som vil komme til salg via galleri, det er dog en process vi ikke er helt klar med endnu.

Microcement på Sjælland

Vi dækker som udgangspunkt det meste af Sjælland, men forekommer størrer projekter indenfor nybyg, hoteller eller andet erhhverv dækker vi i udgangspunkt hele Danmark. 

Vores erfarne team vil sørge for en fejlfri installation og sikre, at resultatet lever op til dine forventninger. Vi anvender kun de bedste materialer og teknikker for at sikre kvaliteten og holdbarheden af dit nye gulv eller vægge.

Book et møde om dit microcement projekt

Vi kommer gerne ud til et gennemgangsmøde for at fremvise farver og gennemgå de forskellige mulige løsninger. Som udgangspunkt kan farver typisk tage sig anderledens ud i rummet end på et billede eller computer. 

  • Vi har 40  standard farve prøver 10 x 15 cm med Mat Coating
  • Store farveprøver på +8 af de mest populære farver i Matt Coating 60 x 60 cm.
  • Coating prøver af de tre forskellige varianter som er til rådighed nuværende. 

Kvadratmeter pris Microcement

Der er mange som henvender sig omkring en kvadratmeter pris på microcement, det er en lidt skæv størrelse da projekter er forskellige. Der kan være opkanter, indvendige/udvendige hjørner afløb og andre tekniske installationer som påvirker den faktiske pris for et projekt.

Microcement direkte på eksisterende fliser er typisk en rigtig god måde at holde en forholdsvis lav kvm pris, i forhold til nedbrydning af eksisterende fliser og retablering af nye.  Microcements m2 pris varierer alt efter ønsket udtryk og det eksisterende underlag.

Microcement gulv pris på eksisterende beton uden armeringsnet koster fra 650 kr./kvm og op efter alt efter antal kvadratmeter med microcement og valget af påføringsteknik.

Microcement gulv priser kan variere en del alt efter gulvets underlag, hvor mange kvadratmeter der er og om der skal beskæres tæt til paneler og afdækkes. Et microcement badeværelse gulv har typisk afløb og andre tekniske installationer og typisk en sokkelflise der vil en kvm pris på microcement koste fra 1.200 kr./m2

Microcement i bruseniche koster fra 1.700 kr./m2

Priser på microcement fra 9.500 kr. og op efter, et gennemsnitligt microcement projekt ligger omkring 12.500-18.000 kr. Vi har dog eksempelvis projekter der er mere komplicerede, disse ligger i 25.000-40.000 kr. 

 

Badeværelse med microcement

Upcycling

Vi er i gang med upcyclings projekter af brugt inventar, har du interesse i det?
LBJ Udekøkken

LBJ Udekøkken udført i FSC certifiseret hårdttræ, skydelåger og bordplade udført i Latté farvet Microcement. Underlimet Blanco vask med Hans Grohe Blandingsbatteri i Messing.

Vandtæt Microcement

MICROCEMENT FARVER

Vandtæt microcement kan tones i næsten alle de farver du ønsker, man skal dog altid være opmærksom på at farvekoder er vejledende toninger. Vandtæt microcements farve kan afvige fra traditionelle farvekort, da microcementen påføres i lag og mellembehandels mellem hvert lag. Microcement farve vil fremstå mere intens i nogle områder frem for andre områder hvor det er påført, dette giver den fantastiske flotte changering.  

Find din microcement farve her

Et grundlæggende udgangspunkt i valg af microcement farve, er naturligvis det skal passe til rummet og det inventar man har eller ønsker at opsætte. Microcement i jordfarver så som Latté eller Machiatto er for tiden ret populære, der er også en del der har valgt microcement farve i grøn farve. 

Når du skal vælge farve til et badeværelse med microcement, er det en god idé at danne sig et grundlag omkring man ønsker sig et badeværelse med microcement i flere forskellige farver eller ens på gulv og vægge. Den Natur grå microcement farve er populært anvendt, men farve som antikgrå microcement er også tit anvend det er en meget lys grå farve.

Samarbejdspartnere & produkter

MicroC har taget et udgangspunkt i URBAN-HALD microcement produkter, da vi har fremfundet ud fra vores optik, at de udvikler mest muligt inden for MicroCement området. 

URBAN-HALD microcement produktudvalg sammenfattet med en fremragende leveringsstabilitet er meget vigtig for MicroC DK, da det både sikre os, og vores kunder i bedst mulige oplevelse med projekterne.

Da urban-hald løbende tester og udvikler på deres produktportefølje, er det også med til at sikre vores udviklings ERFA og mindsker vores faktiske testomkostninger betragteligt.