Hvad er MicroCement

Microcementen er et mindre lag af cement, der kan tilføjes til stort set alle overflader. Microcementet bliver især brugt som gulvbelægning, men kan også bruges til vægge, trapper, bordplader og på badeværelser.

Microcement er latexbaseret cement produkt som er med til at øge fleksibiliteten til anvendelser. Grundet den høje elastisitet, kan man eksempelvis i brusenicher undlade fuger og opnå et stramt rent look. En anden fordel er at rengøringen lettes, samt der ikke skal etableres fuger som med tid skal vedligeholdes/udskiftes.

Andvendelser

Efter tilføjelsen af microcement vil du have en overflade der både er enormt slidstærk, holdbar og derudover har et lækkert, unikt udseende. Derudover har materialet en virkelig god bindingsevne, og det kan derfor kombineres samtlige materialer I ellers kunne tænke at have jeres gulv i, herunder også fliser.

Temperatur resistens

MicroCement kan tåle varme op til et vis punkt. Det kan modstå temperaturer på 80-120 grader Celsius, så det kan bruges på overflader, der bliver varme, såsom ovne eller komfurer.

Vådrumssikring

MicroCement er 100% vandtæt, hvis den er udført efter  anvisninger, men hvis du skal lave en godkendt løsning i vådrum , skal der først udføres vådrumssikring jvf. Bygningsreglementet og SBI.

overflade & struktur

MicroCement kan leveres i flere forskellige overfladefinisher,  og fremstilles i tre forskellige kornstørrelser. En Standard, Fin og Soft, man kan med disse forskellige typer kombinere dem til unikke overflader. 

En del af udtrykkene fremkommer ved påføringsteknikken, kombineret med valg af mellemslibning og antallet af behandlinger (lag af MicroCement).

farveudvalg & toning

MicroCement kan leveres i stort set alle farvekoder NOVA, NCS og RAL koder. Vi er leveringsdygtige i +40 standard farver, og kan levere specielle farever udenfor dette mod en tillægspris alt efter projekt størrelse. 

Hvad koster MicorCement

Prisen for MicroCement til dit projekt kan variere en del, da der er flere forskellige forhold som kan påvirke prisen. Det er vores erfaring at eksempelvis en bruse niche med materialer koster fra 9.500 kr.

Book et møde idag

Vi kommer gerne ud med vores farveprøver

kontakt os idag

Book et møde med os idag
Klik her
0

Kan jeg få MicorCement

Da MicroCement stort set kan anvendes på alle faste overflader, er det i de fleste tilfælde en god mulighed for de fleste. Der kan dog i nogle tilfælde være nogle forberedende arbejdsgange, som er nødvendige forud for etablering af MicroCemnent.

Hvor lang tid tager mit projekt

Et typisk bad i MicroCement, skal du forvente 4-10 arbejdsdage for selve udførelsen. Dog kan arbejdet alt efter sværhedsgrad, nogle gange kræve ekstra påføring af microcement.

Er MicorCement miljøvenligt

Hvis man ser på selve produktet MicroCement, så er det et af de tunge co2 udledende produkter. Men tages dets funktionalitet og anvendelses muligheder i betragtning, fremstår det mere fornuftigt. Årsagen her for er at Microcement kan påføres eksisterende overflader og ikke fylder så meget, det kan derfor spare dig for nedrivning og deponi af eksisterende materialer.

Microcement på vinyl i bad